duminică, 17 februarie 2013

O elevă a fost suspendată de la școală pentru că a REFUZAT să poarte CIP


Un district şcolar din San Antonio a decis la începutul acestui an şcolar să doteze toţi elevii cu un ecuson cu cip RFID. Ecusonul este dotat cu un cod de bare asociat numărului de identificare socială a fiecărui elev, iar cipul RFID monitorizează deplasarea elevilor în campusul şcolar din momentul în care aceştia sosesc până la plecare, scrie descopera.ro.
Cipurile RFID a devenit un element obişnuit în această eră electronică – fiind inserate în paşapoarte, legitimaţii şi în cardurile de credit. În timp, experţii se aşteaptă ca aceste cipuri să ia locul codurilor de bare de pe produsele din comerţ. În SUA, şcolile au început să adopte la rândul lor această tehnologie.
Andrea Hernandez, eleva care a refuzat să poarte ecusonul dotat cu cip, a fost anunţată de oficialii Northside Independent School District că nu va putea să continue să studieze la Liceul John Jay decât dacă va accepta să poarte ecusonul în jurul gâtului. Fata refuză să poarte ecusonul din motive de religie şi de intimitate. Oficialii districtului şcolar au anunţat că eleva va trebui să aleagă, începând de luni, alt liceu dintr-un district în care nu sunt folosite aceste cipuri. Momentan, decizia districtului şcolar a fost suspendată temporar de un judecător din Texas în urma deschiderii unui proces pe această temă de Institutul Rutherford.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Asculta Radio GAIA - VOCEA PLANETEI

Text Widget

Daca ati trait un fenomen iesit din comun si detineti dovezi filmate sau fotografii in acesta privinta le puteti trimite pe adresa de mail de mai jos, iar noi le vom posta pe blog pe cele mai interesante. Va multumim
Contact : calealuminii@gmail.com

Definition List

Despre Merkabah